sjutton

Det blev ingen utekväll idag! :( jag var för seg och fattig :P



Men iaf! jag har suttit och läst i Twilight boken nummer 4 och jag blir galen!!!!!
ååh gud! Jag ska inte spoila för någon som inte har läst boken ännu men måste berätta lite, fyfan Det är olika böcker i den boken, svårt att förklara men först e det som vanligt Bella man läser om, som det alltid har varit i alla böcker,men helt plötsligt så e det en annan Jacob som oxå har vart med i dom andra böckerna, och då för man höra hans tankar osv..

Och jag läste precis ut den första Bella delen i boken, och det slutade så jävla spännande att jag blir galen!!!  nu måste jag läsa hela Jacob delen i boken innan jag får reda på mer ur den andra Bella delen!  det e så svårt att förklara för dom som inte har läst dom böckern och jag vet att ni som inte har läst böckerna inte fattar ett dugg! men jag var bara tvungen att få ut detta ur mig!!!

så nu e jag ARG!!! haha jag har inget tålamod när det gäller sånna saker!!

jaja, jag får väl läsa vidare så jag kommer till den andra Bella delen någon gång!! aarrrgh!

Ha de!
Pusshej<3

sexton




JONAS BROTHERS KOMMER TILL SVERIGE!!! WIIE!
Är så jävla glad, jag e ett JB fan! och jag missade deras första spelning, och trodde inte att dom skulle komma tillbaka men det gör dom!! :D:D:D

femton

Hej!
Idag var jag hela dagen i skolan + lite till ;) jag och Aya var tvugna att göra klart lite till projektarbetet så vi stannade kvar en stund i skolan..
efter det blev vi hungriga så vi stack till Mc donalds och fetade oss! hehe men mums så gott de e :D
efter att vi suttit där i någon timme stack vi till femman och kikade runt, Aya skulle köpa en väska och ett par skor, men vi glömde av skorna så hon köpte bara en väska, En sjukt snygg väska!:)
och jag köpte en snygg kjol..

Träffade Pegah utanför Gina Tricot oxå:D vad längesedan det var man träffade henne och till och med pratade med henne, hon har blivit så fiin, alltid vart fin med nu e hon extra fin! hehe :) hon berättade om sin nya tatuering och så hade hon skaffat sig en hund oxå! gud vilken sötnos asså, jätte söt hund!

Sen när jag kom hem låg det ett paket och väntade på mig, och det var min TWILIGHT T-shirt!!! :D:D så glad jag blev när jag såg den.. (ja jag e en twilight nörd, men de e bara för att dom e så jävla bra!!)

Nu sitter jag bara här och tar det lugnt och beundrar min fina T-shirt!

Ha de!
Pusshej<3

 

fjorton

känner mig väldig stolt idag, gick i skolan hela dagen, fast jag var hur trött som helst, somnade ju på mediekunskapen.. hehe men iaf trots att jag och Aya ville skolka så gjorde vi de inte! Så duktiga vi var!! :)

Fick reda på vad jag fick för betyg på Religions provet G :D wie, trots att jag tyckte att det var lätt trodde jag inte att jag skulle få G.. så blev riktigt glad när jag såg det...

Och vi har äntligen skrivit klart manuset, vi som e så sega, så det har varit en bra dag idag, trots att jag mår dåligt.
Aya påpekade många gånger idag att jag verkade deprimerad,  å de e klart att jag e för det som har hänt, ingen vet förutom Mamma,Marcus,Lina,Jonathan och Aya, jag skäms för att berätta det men för dom kan jag berätta allt, dom dömer mig inte eller så, så det känns bra.

Iaf, ville bara berätta att jag var riktigt stolt över mig själv idag! :D

Ha de!
Pusshej<3

tretton

Träffade Vivi,Jennie,Antonia och Emelie på tåget mot göteborg igår, tyvärr så skulle inte Emelie med oss hon skulle hälsa på nån släkting.. Men vi andra gick till Centralen och väntade på Hannah,Lilli och Linda. sedan iväg mot Blvd, tyvärr så var Jennie och Antonia för fulla så dom kom inte in, dom stack till gamleport ist... men vi andra stack in och hade det trevligt, jag träffade Linnea där oxå.. en gammal kompis som jag inte typ hade träffat på flera år, det var kul:)
Sen kom Hannah, Lilli och Linda på att deras sista buss gick tidigt så dom var tvugna att gå hem..

Men vi får göra om detta någon mer gång, fast kanske gå till något roligare ställe;)

Jag gick vidare till gamleport och träffade Vivi och Jennie, Antonia hade tydligen gått med nån kille så hon var inte kvar..
på gamleport var det typ öde där, inte alls mycket folk, men vi tre dansade och hade kul.
sen runt tre var det dax för mig att dra hem, för sista tåget gick hem då..

Tog en snabb dusch sen gick jag å la mig..

Hade kalas med några idag, för mig och Philip för vi fyllde år förra helgen:)
Har inte mått så jävla bra idag, men det börjar kännas bättre, som tur är så e jag ledig imon så jag kan vila ut helt..

Ha de!
Pusshej<3


tolv

Utgång idag, Med Hannah, Lilli, Linda, Vivi och några till,
Blir tyvärr till Blv inte så kul kanske, men eftersom Vivi hade redan fixat in oss på gästlistan så kan man ju testa å se om det e nått kul där, annars kan man alltid dra vidare:)
Jag skulle gärna kunna dra till gamleport, men Vivi å hennes kompisar gillar inte det stället! svårt att bestämma vart man ska, man vill ju att alla ska ha de kul.. men nu testar vi ju stället hon gillar, och om vi andra vill dra vidare så tycker jag att vi kan göra det, hon får ju stanna isf om hon inte vill med, först och främst så e jag med Hannah, Lilli och Linda för frågade dom först!:) så vi får se vart dom vill gå sedan..Men de ska bli kul, hoppas jag..

Skriver mer imon om kvällen.

Ha de!
Pusshej<3

elva


skulle ut idag egentligen med Vivi och nåra till, men kände mig inte bra, så jag skippade det, ska ändå ut imon:)
Så ist mös jag med familjen! Jonathan överraskade oss med ett besök oxå, det var kul :)

Var och köpte hårfärgningsmedel idag efter skolan, sen väntade jag på att mamma skulle sluta jobbet så hon kunde klippa mig och färga mitt hår:D Jätte fint blev det, TACK! blev jätte nöjd;)

Ja det var det jag ville säga idag.

Ha de!
Pusshej<3

tio

Hej, idag har jag inte gjort så mycket, var i skolan, vi kollade på dramagruppens pjäs om könssjukdomar, den var väldigt bra faktiskt :)
Sedan hade jag stora funderingar på att skolka sista lektionen, men jag tänkte: Om jag ändå är här, kan jag lika gärna gå... Så duktigt tyckte jag :P
sen kl 1 så slutade jag, och stack direkt hem, på tåget hem började jag att läsa bok nummer tre, hann aldrig göra det igår.. och jag tycker redan att den e underbart bra, fast jag bara har läst ett kapitel än.. hehe

Hemma satt Jesper och hans kompis och skalade räkor så det luktade i hela lägenheten.. usch!
Jag,Buffy och mamma gick ut på framsidan och "lekte" i sandlådan för Buffys skull, men det slutade med att dom gick till rutschkanan och åkte där, och jag satt kvar i sandlådan och "byggde torn". xD

Imon blir det säkert utgång med Lilli, Hannah och Linda om alla känner sig krya och så, om det inte var på lördag vi skulle dra ut? hm får snacka med dom så jag vet ..(:

nu ska jag fortsätta att läsa lite i boken.

Ha de!
Pusshej<3

nio

Idag hade jag orken att gå till skolan, och eftersom det var onsdag idag så trodde jag att vi hade text som vanligt, men NEJ!! så fel jag hade, vi har tydligen ändrat schema, så nu har vi inte text längre, om man var lite mer uppmärksam på lektionerna kanske man hade vetat det, så jag var två timmar förtidig i skolan, hm vad skulla man göra i två timmar?!
Jag hann inte åka hem, för hade bara hunnit hem, sen tillbaka igen, så jag tog fram min bok - Min underbara bok "När Jag Hör Din Röst" (New moon) och började läsa! så underbart bra är den, kan inte sluta läsa, som det står på baksidan av varje bok är den beroende framkallande! Nu är jag läst ut bok nummer 2, och jag började i måndags med att börja läsa den, jag som hatar läsa bok, har blivit en riktig bok"nörd". Eller ah iaf av Twilight böckerna. hehe
Nu längtar jag bara till jag ska börja läsa bok nummer 3!! Dom böckerna e så BRAAA!!

Stephenie Meyer = BÄST!

Iaf, Aya kom till skolan och höll mig sällskap senare, sen hade vi idrott, men vi valde att inte gå på den, (DUMMA OSS!!) Vi stack till stan ist, gick först till Mc Donalds och fetade oss, sen gick vi runt stan en stund.
Jag köpte bok nummer fyra av Twilight serien, en ny linsvätska och en brännskiva så jag kan bränna ner en film. (Men Tydligen verkar det inte fungera GRR!..)

Personen som jag ej vill nämna ringde mig nyss, usch! jag ville bara lägga på luren i örat på henne, men jag frågade vad hon ville, och fyfan vad hon kan babbla det ända jag sa till henne var: mm, aa, ok..
jag sa inte så mycket, hade inte så mycket att säga henne, hon sårade mig så...kan inte fatta att man kan ogilla en person så mycket!

iaf nog om tråkigheter! nu ska jag läsa bok! :D:D 

Ha de!
Puss<3
 

åtta

Den 14 mars 1990 kom det en söt liten flicka till världen..
Nu är det 19 årsedan och hon är fortfarande söt! Den söta flickan är jag.. ;)

I lördags fyllde jag 19 år, nu är det bara 1 år kvar till 20.. tiden går fort ibland och ibland känns det som en evighet.. 
Har kanske inte vart världens bästa födelsedag, för har mått dåligt ända sedan i fredags, men jag orkade smaka lite på Pappsens goa kladdkaka han bakade till mig i Lördags, annars har jag inte orkat äta så värst mycket, för varje gång jag ska försöka äta något känns det som om jag ska spy.. usch!
Mammas sambo Marcus har ju haft magsjuka här hemma, och så när jag åkte till Pappa fick jag reda på att Min lillebror Elias oxå hade haft magsjuka, då tänkte jag: Fan, då kommer jag att bli sjuk på min födelsedag, jag som ville proppa i mig en massa fet mat och gott, men nope, det gick inte:(
Som tur är så har jag inte spytt ännu, och jag hoppas att jag inte kommer göra det heller, jag får en sån panik när jag kräks:/

Jaja, men nog om äckliga saker, jag kan berätta vad jag fick i present i stället..

På morgonen av Pappa samt hans familj fick jag Twilight böckerna 2 och 3, (wiie, nu kommer jag att sitta fängslad ett bra tag framöver) och sedan en webbcam, sedan senare på eftermiddagen så fick jag ett till paket, och där i var det en leksaksbil en volvo v70, haha trodde först att det bara var ett skämt paket, men inuti volvo paketet låg det Pengar, så jag kan åka till Stockholm på påsklovet till Ûbersöta Lina! Tack så jätte mycket för dom Presenterna blev jätteglad!:D

Sen, när jag kom hem i söndags fick jag en present av mamma och Marcus och det var dvd filmen High school musical 3 (jag vet att det är en barnfilm, men jag älskar dom filmerna, jag är en disney nörd och en musical tönt och det är båda i High school musical så självklart måste jag älska dom;P)
och  kläder,mamma berättade att jag ska få något mer på onsdag oxå*nyfiken* hehe

Ja, igår Söndag kom Göran hit och lämnade Rana filmen som äntligen har kommit ut på dvd. I den filmen är både jag och min kusin Jonathan med i, så det e kul att ha en film man själv e med i :P det e weird att se sig själv på tv, jag var så liten och tjock då! hahaha..

Skulle träffat Kristian igår, men jag mådde såpass dåligt så jag sa att jag skippar det, vill ju inte smitta honom oxå... så det får bli en annan dag:)

Ne, nu ska jag spela Zoo Tycoon som jag har fått låna av Pappa! Det är faktiskt kul att spela:P

Ha de!
Puss<3



Jaha, blir nog ingen skola imon, för springer på toaletten hela tiden, och jag e inte go i magen kan man säga! :/ får jag ännu mer frånvaro:(

sju

Äntligen! Det börjar gå bättre för mig nu, jag e klar med projektarbetet, provet jag hade idag kändes bra, och äntligen fixade jag tagentbordet, det har inte funkat på ett bra tag så har fått sitta med skärmtagentbordet i typ tre dar eller nått! så nu blev jag glad, för fyfan vad jobbigt det där jävla skärmtagentbordet var! haha

Ja som sagt, hade prov idag i religion om Judendomen och kristendomen, och det kändes för första gången på länge väldigt bra, tror och hoppas att jag får G, kändes som de iaf, men men jag kanske hade så många fel så får göra omprov, då e det bara att plugga mer..

Fick reda på idag att min lärare Anita hade tappat bort en massa prov, och hon visste inte om jag hade gjort ett speciellt prov så nu på fredag måste jag göra om det!
Bara för att hon tappar bort grejer, men iof det e rätt bra, eftersom jag hade missat att lämna in en massa inlämningsuppgifter så om jag gör detta provet och för G och lämnar in ett Manus så får jag iaf G i text, det känns bra, så nu ska jag fanimej plugga! haha måste få Godkänt på detta prov nu!!

Ja i helgen som sagt fyller jag år, fast då åker jag till Pappsen, har fan inte vart där sen nyår så e nog dax nu, saknar familjen där uppe :) sen helgen efter så ska Jag, Lilli,Hannah och Linda ut! ;D vi har inte vart ute alla tillsammans förut så det ska bli kul..

åh jag e så jävla glad att tagentbordet funkar igen så vill inte sluta skriva, men har inget mer att berätta juu :( :P hehe
kanske kommer på något roligt att skriva lite senare, får se..

Ha de!
Puss<3

sex

Jag tror att jag börjar gå in i någon sorts depp period, känner mig jätte deppig, hängig och allmänt seg, orkar inte tänka på någonting, vill bara ligga i sängen hela dagarna, ingenting går bra när det gäller skolan nu förtiden, mitt projektarbete skulle vara klar för LÄNGE sedan, men jag har knappt börjat, kommer inte ens få mitt slutbetyg när jag går ut gymnasiet, vad ska jag göra!?  jag skickade in ett mail till rektorn för några dagar sedan och frågade om jag kunde få förlängd tid, har ej fått nått svar, men får göra så gott jag kan för att bli klar med arbetet, det e la typ två tre veckor kvar tills vi ska redovisa det :S
och har inget jobb, så har ingen aning om vad jag ska göra efter skolan eller hur det ska gå i framtiden :( känner mig verkligen depp!

En positiv grej händer om en vecka, IT´S MY BIRTHDAY! :D
Fyller 19 år på lördag, ska dra till papps den helgen, tänkte fira min födelsedag helgen efter.
Jag och Pappsen snackade nyss om födelsedagspresenter :D:D
och vi snackade allvarligt om att köpa en xbox 360 till mig ;) fast man vet aldrig, blir såklart glad vad jag än får men blir speciellt glad om jag får en 360.. hehe

ne, får la försöka dränka mina deppiga tankar i någon bok eller något.

Ha de!
Puss<3

fem



Hej alla!
Nu är jag tillbaka från förkylningen:) det gick snabbt, som tur var.
Var och köpte lite kläder i helgen, blev en t-shirt, ett lång linne, ett par baggy jeans och ett par randiga leggins:)
Sen har jag bara vart hemma och frisknat till, läst ut den bästa boken som finns oxå ;)
Twilight, nu längtar jag bara tills jag får pengar så jag kan köpa bok nummer 2!
Stephenie Meyer (författaren)är min nya idol, skriver så fantastiskt, Önskar att jag kunde få träffa henne "in person" så man kan berätta hur bra hon är.


Börjat lyssna på lite annan musik nu oxå, Robert Pattinson han medverkar oxå i filmen Twilight, men inte visste jag att han kunde sjunga först, men han har en så annorlunda röst, jag blir som fastklistrad på stolen när jag hör hans röst, så underbar och egen, en unik kille det där:)

Ja, nu ska jag väl fortsätta med att städa mitt rum.
Ha de!
Puss<3


fyra


Hallo gott folk!

Jag har gått och blivit sjuk:( hade i morse 38 graders feber (min vanliga temp är på 36,7) och har blivit enormt förkyld.. min näsa är helt Fucked up, det rinner hela tiden så jag måste snyta mig var tredje sek, så min näsa är jätte sliten och röd!

Skulle ha idrotts prov igår egentligen, men såklart hade jag glömt bort att plugga, och det hade Aya oxå, så vi två gick på bio istället.. (dumt av mig, ja vet, men om jag ändå inte kan något på provet så varför gå?) Trots min stora förkyldning så valde jag och Aya filmen Hundpensionatet (stavning?) när vi väl hade satt oss inne i salongen så hörde jag dom bakom mig säga att det var en dubbad film!!! Hatar dubbade filmer, jag klarar inte av dom, var la straffet för att jag skolkade =/ men iaf, trots att den var dubbad var den faktiskt väldigt bra! Den första filmen jag ärligt klarar av att kolla på dubbad.. och den hade en skit rolig scen, fyfan, jag kunde inte hålla mig för skratt, kunde inte sluta skratta heller, jag och Aya skrattade så mycket att vi fick tårar i ögonen, hahaha, tror att jag aldrig skrattat så mycket åt en barnfilm!

Kom hem runt halv åtta tiden, gick ner på nedervåningen och tog en snabbdusch, sen gick jag raka vägen och la mig, jag mådde så dålig och jag somnade direkt!
vaknade sen på morgonen runt sju, kände mig febrig tog tempen som visade 38,0,  skickade ett mess till Mimmi och skrev att jag inte kunde komma på Ensamblen idag, sjukanmälde mig, gick sedan ner till mitt rum och la mig i sängen..
Var egentligen tänkt att jag skulle sova men fastnade i boken: Om jag kunde drömma (Twilight) en så underbar bok, älskar filmen, sett den tre gånger på bio, men boken är så mycket bättre! Har snart läst ut den och det har knappt gått en vecka, haha ibland när jag börjat på en bok tar det kanske ett halvår innan jag läst ut den. ;P hehe

Men iaf, jag somnade efter jag läst några kapitel, vaknade inte fören vid fyra fem, när jag kom upp var det ingen hemma, Marcus skulle vart hemma med Buffy idag, men inte en ända kotte var hemma, förutom vovven Lea..
Men efter en stund ringde mamma mig och berättade att alla var i stan och handlade kläder för imon.

Ja imon är det begravning, ska sitta typ i 5,6 timmar i en bil, när jag mår såhär dålig :( usch orkar verkligen inte, men men som sagt vad gör man inte för släkten...
så jag hör la av mig på lördag eller söndag om hur det har varit å sådant, men nu ska jag sova för ska upp vid 4 imon ..

Ha de!
Puss<3


tre

Idag vaknade jag skit sur! Jag var så jävla sur på Marcus asså! (mammas sambo) Hade tydligen drömt något som gjorde mig så irriterad på honom, han hade sårat min mamma och när någon sårar henne vare sig det är i någon dröm eller inte blir jag arg! Sen varje gång jag kom att tänka på honom eller om hans namn kom upp så fick jag en irritation känsla inom mig, hehe att en dröm kan göra en så arg är ju sanslöst! xD

Ja Idag har jag vart ledig som vanligt på måndagar, så har inte gjort något speciellt, vaknade typ vid 1, sen när jag kom upp så berättade mamma att vårat tagentbord inte funkade, så vi åkte iväg till Maxi och skulle köpa ett nytt, men dom hade inga tagentbord där!!! konstigt, tycker att dom borde ha tagentbord på Ica Maxi! men nej, så ist när vi ändå var på Maxi så var mamma så underbart snäll och köpte en Ben & Jerry glass till mig, och det är så gott! mums älskar dom glassarna, hehe.. men vi åkte vidare till ÖB och kollade ifall dom hade tagentbord där, först hade dom bara en massa med sladd, men vi ville ha trådlöst men tillslut hittade dom en med både en trådlöst mus och tagentbord, så det köpte vi, sen när vi ändå var vid ÖB ville mamma gå in på Jysk och kolla lite som ändå låg bredvid:)

Sedan så släppte mamma av mig hemma, och hon åkte och jobba, jag packade upp tagentbordet och började att installera in den till datorn, och den funkade! wiie, mamma och jag trodde först att det var något fel på datorn, men icke sa nicke ;) sedan kom mina småbröder hem, och dom började genast säga, jag ska sitta vid datorn efter Fia, haha dom är helt beroende av Maple Story, jag fattar inte hur ett spel kan göra en så beroende så som Jesper och Philip är! det är inte ens roligt , jag spelade det ett tag för något årsedan, men jag tröttnade snabbt :P Men det har  tydligen inte Jesper och Philip .. hehe
men iaf, sen vid fem gick jag ut med Lea, och när jag kom in , så kom Marcus hem med Buffy strax därefter.. Folket här hemma var hungriga, så jag gjorde Ravioli som tur är så är det inte så komplicerat, jag kan verkligen inte laga mat annars, xD

Har pratat lite med Linisen i telefon oxå hon frågade mig när man kan kolla könet på bäbisen när man e gravid, haha det har inte jag någon aning om, och hon går Barn och fritid, och frågar mig som går media! hehe sötnosen, det var tydligen hennes syrra som undra de..

jaa, sen har jag la inte gjort så mycket mera, bara vart hemma och slappat, längtar verkligen inte till helgen, då ska jag på begravning i gävle, för min mormor, usch gillar inte begravningar, men men vad gör man inte för familj och släkt..

sätter in en bild på maplestory för har inget annat att göra! haha
Ha de!
Puss<3

två



Jag får skriva om det som hände i helgen med lite ändringar för dom som redan läst det på min förra blogg.

I fredags så blev det ute kväll med Nathalie och några till, för sötnosen Nathalie hade nyss fyllt 18 år och såklart det måste man fira med en utekväll på krogen ;)

Nathalie hade en kompis som oxå bodde i alingsås och som gärna ville ta sällskap med mig på tåget, självklart sa jag, inget kul att sitta själv och när vi båda ändå skulle till samma personer så why not lixom :) Jag fick hennes nummer så att jag kunde höra av mig när jag skulle gå.
Hörde av mig lite innan och då berättade hon att hon inte hade så jätte mycket pengar att bara köpa dricka ute, och det hade verkligen inte jag heller, så vi köpte lite öl och förfestade lite innan samtidigt som vi gjorde iordning oss:)

sen bar vi oss iväg och tog tåget halv nio, för vi skulle möta Nathalie på centralen kvart över nio, när vi var framme stod söta Nathalie där och väntade på oss, så fin hon var gumman<3 Sen var det tänkt att vi skulle på en förfest hon någon som hette Angie, fast vi tyckte inte att det var någon idé för vi skulle ändå till gamleport kl 10 och Vivi och hennes kompis skulle vara framme med tio tåget från vårgårda så vi stack direkt till gamleport ist. Sedan kom Vivi med hennes kompis som jag inte kommer ihåg vad hon hette *pinsamt* men iaf så var det så att denna kompisen hade glömt sitt leg!!! fattar inte lixom hur man kan glömma det när man vet att man ska ut! hehe så vi gick till Razzia för Cassandra hade fribiljett in ,men tyvärr kom inte Vivis kompis in, så Vivi, hennes kompis och Nathalie gick tillbaka till gamleport för att kolla ifall hon kunde komma in där ist, medan dom gjorde det stack jag och Cassie in till Razzia så länge, som synd var så hade inte dansgolvet på nedervåningen öppnat ännu så vi köpte varsin öl och satte oss och vänta, kl 11 öppnade det, men då fick vi ett mess av Nathalie att vi skulle komma ut för dom kom inte in på gamleport utan leg där heller, så det var bara för Vivi och hennes kompis att åka hem:( stackarna! så vi fick säga hejdå till dom :(

Men Jag , Nathalie och Cassie stack till Gamleport igen!!
Vi skulle tydligen möta Nathalies kompisar där...
var där i någon timme, till slut kom allihop och då blev de party;) hehehe
Tror aldrig jag dansat så mycket som jag gjorde då..
Jag och Nathalie började att dansa på ett dansgolv som var heltomt typ, sen kom det en kille och fråga ifall han fick vara med, visst sa vi och så fortsatte vi att dansa. men efter ett tag så stack Nathalie någon annanstans så tog han tag i mig och vi fortsatte att dansa, jag vet inte riktigt hur länge jag dansade med honom men kändes som vi typ stod där och dansa i någon timme! hahaha, men sen sa han att han ville strula med mig, så jag gick därifrån, såg Nathalie dansa med Cassie så gick till dom.

När vi hade vart på gamleport i några timmar så ville alla sticka till Razzia igen!! Ett jävla velande fram och tillbaka, hehe
så vi stack dit och jag och Cassie började dansa med varann, sen kom det en kille och började ta på mig, Cassie såg att jag inte ville och drog mig till sig och sa att jag var hennes, men han lyssnade inte han sa att jag var HANS! jag försökte knuffa bort han men han höll så hårt att det inte gick, Cassie hela tiden bara: men hon är min lämna henne ifred då kom där här killens kompis fram och frågade ifall vi var lebbar, hahaha vi svara ja för att dom skulle sticka, då sa den här killen bevisa det då, så vi var tvugna att kyssas, men killen som höll om mig,fatta fan ingenting! han började kyssa mig och hålla på, tillslut kom vi därifrån! Fan de var jobbigt, men men det hände inget allvarligt så I'm ok ;)

Ja sen började kl bli 3 och då var vi tvugna att sticka för vårat sista tåg hem gick kvart över 3..

Ja det var den kvällen det :) en riktigt rolig kväll med vissa undantag..

sen resten av helgen så har jag bara legat och slappat,pratat i telefon med underbara Lina! och bara myst med familjen :)

och nu har jag hållt på i några timmar att försöka fixa min nya blogg får hoppas att det går bättre denna gång annars slutar jag blogga, hehe

Ha de!
Puss<3

                                                                                                                                                                        


ett

Var tvungen att göra en ny blogg, för min andra var helt sjuk, ingenting funkade! får hoppas att denna funkar bättre.

ha de!
Puss<3


RSS 2.0